ADÓ 1%

Tisztelt Karatékák! Tisztelt Szülők! Tisztelt Szimpatizánsok!

 

Kérjük Önöket, ha méltónak tartják munkánkat, csapatunkat, egyesületünket, akkor személyi jövedelemadójuk 1%-nak felajánlásával segítsék a Shoryumon Dojo-ban folyó munkát.

 

Kérjük, felajánlásukat egyesületünk részére tegyék:

KATANA SE (Katana Harcművészeti, Sport- és Kulturális Egyesület)

Adószám: 18234316-1-43

 

Az adó 1%-okból befolyó összeget karatékáink oktatásának minőségi javítására, az edzéskörülményeik jobbítására fordítjuk.

 

Segítségüket előre is köszönjük!

 

Krepsz János

Katana SE

ESKA Európa-bajnokság - 2017.11.24-26.

2017. november 24-26. között kerül megrendezésre a 2017. évi ESKA Európa-bajnokság, melyre a Magyar JKA Karate Szövetség válogatottja 23 fő versenyzővel - köztük a Shoryumon Dojo-ban edző Hamari Bencével és Szalai Rebekával - Schneider László bíróval, valamint Schvarcz Péter, Bali Ervin és Siliga Péter edzőkkel szerdán elutazott.

A verseny pénteken az Ifjúsági és Kadet korosztályok küzdelmeivel kezdődik, majd szombaton a Juniorok, míg vasárnap a Felnőttek lépnek tatamira.

Információ a Magyar JKA Karate Szövetség, az ESKA 2017, illetve a Sportata oldaláról megtalálható.

2017. évi Ippon Shobu Magyar Bajnokság

2017. november 4-én egy rangos esemény, a 2017. évi Nyílt Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior és Felnőtt Ippon Shobu Karate Magyar Bajnokság megrendezésére kerül sor Salgótarjánban, ahol a szervezési feladatokat a Palóc Karate Szövetség látja el.

Nevezési határidő:  2017. október 31.
Helyszín:                   Salgótarján Városi Sportcsarnok
(Cím: 3100 Salgótarján, Kassai sor 84., Térkép: Link )

Felhívjuk mindenki szíves figyelmét hogy a kiírásban egy változás található: a III. korcsoport kumiteben vagy a Kihon Ippon Kumite-be, vagy az Ippon Shobu Kumite-be lehet nevezni a versenyzőket, de CSAK AZ EGYIK VERSENYSZÁM választható!

Kérünk mindenkit, hogy a nevezési határidőt vegye komolyan, segítve ezzel szövetségünk munkáját.

Mindenkinek eredményes felkészülést kívánunk!

Budapest Gasshuku 2017

2017. október 26-28. között Törökbálinton kerül megrendezésre Kurihara mester vezetésével az idei Gasshuku. A tábor sikeresnek bizonyult. Kulturált, jó volt a helyszín. Színvonalával, méretével is megfelelt a követelményeknek. Az új rendezőgárda is jól dolgozott, gratulálunk minden segítőnek.

A Gasshuku szakmailag az előző 2 évben is színvonalas volt, azonban az előzmények, illetve azok hatása kedvezően befolyásolta a szakmai munkát is. Kurihara sensei a technikai dolgokon kívül még jobban koncentrált a résztvevőkre, azok hozzáállására, illetve munkájukra. Rendkívül hasznos, részletes tanítást kaptunk az alapokról, a szép számú formagyakorlat apró részleteiről és elsősorban a kötött kumite gyakorlatokról. Utóbbiak egymásra építésével eljutottunk egy folyamatos – már-már Jiyu kumite jellegű – gyakorláshoz, ahol a támadás és a védekezés, ill. a védekezés utáni visszatámadás jelentős hangsúlyt kapott. Csak azt tudom javasolni, hogy minden résztvevő, és különösen az edzők, oktatók ne feledjék a tábor egyetlen pillanatát sem, akkor a szakmai fejlődésünk biztosított lesz.

A táborban egyesületünkből sikeres dan vizsgát tett Gulyás Mónika 4. danra és Drexler Gábor 3. danra. Gratulálunk!

Palóc Gasshuku - 2017.03.03-05. - MÓDOSÍTÁS!

Tisztelt Sporttársak, Klubvezetők, Érdeklődők!

A Palóc Gasshuku szombati napján a délelőtti edzések időpontja változik!

Mivel a délelőtti és a délutáni edzések között szabad a terem, úgy döntöttünk, hogy egy órával később 9:00 órakor kezdődik az első edzés, a második pedig értelemszerűen 10:30-kor.

Remélem ezzel segítettünk egy kicsit azoknak, akiknek túl korán kellett volna kelniük, hogy odaérjenek időben, és az sem mellékes, hogy így két edzés között nem lesz olyan sok várakozási idő.

A délutáni edzések kezdési időpontjai nem változnak!

Az edzések között van lehetőség étkezésre a sportcsarnok büféjében, ahol hamburger, hot-dog, melegszendvics stb. kapható.

Még egyszer, a szombati módosított program:

09:00 - 10:30-ig edzés kezdőknek (10. kyu – 4. kyu)

10:30 - 12:00-ig edzés haladóknak (3. kyu - DAN)

12:30 - 14:00-ig edzés kezdőknek (10. kyu – 4. kyu)

14:00 - 15:30-ig edzés haladóknak (3. kyu – DAN)

További cikkeink...

1. oldal / 2

Első
Előző
1